10 år på godt og ondt (del 2)

TM Tønder var nu en integreret del af 1.division og tilskuerinterresen var enorm.

SønderjyskE var tilbage i 1.division og der var lagt op til flere lokalopgør, mod både dem og Ribe HK. Tiskuerinterresen tog fart og der var aldrig under 1000 tilskuere til hjemmekampene. Hjemmekampen mod SønderjyskE slog alle rekorder og hallen var fyldt til bristepunktet, så godt og vel endda. Den dag slog vi SE med 4 mål og helvede i syd var fantastisk, fik hallerne i Balkan til at blegne. En oplevelse vi aldrig glemmer.

Til udekampene i Sønderborg og Ribe var 2-300 TMT fans dukket op, og også disse kampe vil blive husket. Det var sjovt at holde med TM Tønder og alle ville have en bid af kagen. TM Tønder kom i oprykningsspil, men kræfterne var brugt op og alle kampene blev tabt.

Året efter var en dementral modsætning. Alle de kampe, der året før var blevet vundet (ofte i sidste sekund), blev nu tabt og TM Tønder sluttede næstsidst. Heldigvis for os havde både Ikast og GOG lukket butikken, og vi overlevede efter et par dramatiske kampe mod Otterup.

Nu skulle piben have en anden lyd. Vi skulle tilbage i toppen og hentede en masse dygtige spillere, som Ras Bloch, Ondrej Zdrahala, Martin Prchar, Michael Larsen etc. Vi formåede dog aldrig at komme til at fungere som et hold. Kasper Christensen kom til og det blev bedre og bedre, men vi kom for sent i gang og måtte en tur ned i 2.division.

Historien fortsætter i morgen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk