10 år på godt og ondt (del 3)

Efter nedrykningen blev et helt nyt hold sat sammen.

Ved Red Supports generalforsamling blev en masse nye navne nævnt og man sad og tænkte, hvem pokker er Elmgaard, hvem pokker er Eriksen. Det skulle vi dog snart finde ud af. Et nyt konsept, en ny trup, en ny begyndelse, og de første 10 kampe blev vundet og den direkte vej mod 1.division var lagt. Red Support mødte stadig talstærkt op til såvel hjemme som udekampe.

Efter jul begyndte problemerne at komme og en sikker førsteplads forsvandt og vi måtte i oprykningsspil. Vi magtede ikke at spille os op i 1.division, men endnu engang fik vi hjælp af et andet holds konkurs. Denne gang var det AG København der havde større ambitioner end der var råd til.

Tilbage i 1.division var målet overlevelse. Det lykkedes i den grad og vi var aldrig i nærheden af nedrykning. Der var heller ingen der længere var i tvivl om, hvem Elmgaard og Eriksen var. De var holdets omdrejningspunkter, sammen med lokale Torben Petersen, der jo har gjort det ganske glimrende siden.

Den næste sæson var holdet utroligt tæt på oprykningsspil. TMT Red Support måtte virkelig arbejde hårdt på at få folk med til udekampene. Interessen var desværre ikke længere helt den samme som i de gode gamle 'helvede i syd' dage, men vi kunne dog stadig samle op mod 1000 tilskuere til de fleste kampe.

Nu forsøgte TMT igen med et nyt koncept. Man samlede et hold af unge spillere der havde siddet på bænken, rundt omkring i diverse ligaklubber. Holdet blev bygget op omkring Jimmi Elmgaard, der nu havde fået status af Mr. TMT. Ansættelsen af Claus Lyngsøe var et scoop. Han er fantastisk med unge spillere. Det viste sig da også at være et holdbart koncept, og efter 2 år kan vi skrive liga på vores cv.

Vi er nu på vej ind mod vores første år som liga hold, og hvorfor skulle vi ikke kunne etablere os der. Målet er at vi om 10 år skriver historien "10 år med TMT i ligaen". Hvem ved.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk