TMT Red support skal med til Odder

Foto: Flemming Andersen

TM Tønders første hold skal hurtigt tilbage i ligaen, men vi skal også hele tiden udvikle nye talenter. Derfor er det super vigtigt at andetholdet spiller i højst mulige række, som er 2.division. TMT Red Support vil virkelig gerne hjælpe her, og der er brug for at så mange som muligt bakker op.

TMT 2 har lejet en stor bus til kvalifikationskampen på lørdag i Odder. I den bus er der også plads til os, og det koster blot 75 kroner at komme med bussen til Odder og tilbage igen. Disse 75 kroner går til foreningsdelen i TMT, og tilmelding/betaling er som altid til Allan Jacobsen fra Red Support.

Odder sluttede lige som os på 2.pladsen i deres pulje i 3.division. De opnåede 30 point, hvilket var 10 færre end Henrik Storm og Nørre Djurs, men 5 flere end Skovbakken på 3.pladsen. Odder er lige som os andethold, og det skal blive spændende at møde et hold fra den anden pulje.

Kampene mod Odder spilles som bedst af to med Europacup afgørelse, så målforskellen kan blive afgørende, og det gælder om at få et godt udgangspunkt med fra den første kamp. Kampen i Odder spilles lørdag klokken 17:45 og bussen kører klokken 13:45. Vi er altså tidsnok i Odder til at vi kan få noget at spise før kampen.

Desværre må TMT spille uden topscorer Madsen, men holdet har andre dygtige bagspillere som Mathias Hejsel, Martin Busk, Thomas Oesen, Daniel Jacobsen, etc. Det er heller ingen garanti for at Madsen bliver en del af andetholdet i næste sæson, så det er fint nok at få prøvet holdet af uden ham, selvom vi naturligvis gerne havde haft ham med.

Men få jer nu meldt til hos Allan på tlf. 51 29 33 50 så vi kan leve op til vores slogan SAMMEN ER VI STÆRKE. Betaling af 75,- kroner kan ske på Mobilepay 56146 eller via bankoverførsel 7933 1002695. Alle kommer med til samme pris, om man er medlem af Red Support eller ej.

Vores sponsor Kreditbanken, sponsorerede en kasse øl og en kasse vand til Nyborgturen, og det siger vi 1000 tak for. Til Odder turen giver Red Support to kasser øl og en kasse cola til hjemturen. Og denne gang forsøger vi at holde drikkevarerne kolde, med køletasker etc.

VI ER STOLTE, VI ER FRA TØNDER AF.