TM Tønder kunne have vundet større


TM Tønder kunne have slået Otterup stort.

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund.

TM Tønder viste storspil i Tønderhal 2 søndag eftermiddag mod et stærkt hold fra Otterup. Fra kampens start blev der taget fat i de to forsvar og det der alligevel blev sendt mod mål tog keeperne sig af. De der fejlagtigt var blevet hjemme og følge kampen på livescore har nok siddet og tænkt at livescore var gået ned, for efter 8 minutter var der stadig ikke scoret.

Simon Egtved i TM Tønders mål viste helt fantastisk udstråling og fik TMT Red Support helt derop hvor vi er aller bedst. Denne udstråling smittede af på hele Tønders fantastiske publikum der leverede en fantastisk kulisse, den bedste set i denne sæson. Også tak til Otterups supportere der leverede deres del til kulissen.

Men scoret blev der og midtvejs i halvlegen stod der 5-1 til TMT. Otterup manglede løsninger og scorede de fleste af deres mål i overtal, men holdt sig alligevel fra at spille 7-6 i 1.halvleg. To mål af Lasse Nikolajsen i halvlegens sidste minut betød at der stod 12-9 ved pausen. De første minutter efter pausen var TM Tønder igen i teten og vandt denne periode med 5-1. 17-10 stod der således på måltavlen.

Til dagens kamp var den ene dommer blevet syg og det var derfor et dommerpar der ikke normalt dømmer sammen der fløjtede kampen. Det kunne tydeligt ses og de havde store problemer med at dømme en god kamp. Da de efter 40 minutter smed Jimmi Elmgaard og Mikel Christensen ud samtidig burde de have haft mere føling med at Otterupspilleren allerede havde været ude to gange og således så rødt. De efterfølgende minutter betød scoringer i begge ender til stillingen 20-15.

TM Tønder tog efterfølgende nogle dumme beslutninger og Otterup scorede tre mål i træk til stillingen 20-18 og der kom igen spænding i kampen. TM Tønder trak langsomt fra og med fire minutter igen stod der 28-24. Otterups sidste forsøg var at gå frem i et 4-2 forsvar og det forvirrede tydeligvis hjemmeholdet i en sådan grad at Otterup kunne score fire contramål til stillingen 29-28. Felix Kasch nægtede at tabe og driblede igennem det offensive forsvar til 30-28. Til slut blev en redning af Simon Egtved og en scoring af Felix afgørende for at TMT kunne vinde 31-29.

Desværre lod vi Otterup komme igang med deres kontrafase i 2.halvleg og derfor blev sejren ikke så stor som den burde. Vi er dog i TMT Red support rigtig glade for at se at dem der stopper i TMT efter denne sæson stadig giver sig selv 100%. Det er en fornøjelse at se på.