Fuld bus til Skive


TMT Red Support bakker igen op på udebane.

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund.

Søndag aften klokken 19.00, tre timers kørsel hjemmefra er bare ikke det fedeste tidspunkt for en håndboldkamp, hverken for spillere eller fans, men der er ingen regler der forbyder dette så det må vi bare acceptere. Og det holder bestemt heller ikke TMT Red Support hjemme og vi kan nu melde om en udsolgt 20 personers bus til kampen. Bagsæderne er taget ud af bussen for at gøre plads til trommer etc. så 16 mand stærk indtager vi hallen i Skive.

Vind en bil.

Entreen i Skive er 80 kroner, men denne gang har vi valgt at købe lodsedler i stedet. med en lodseddel til Skivechancen i hånden er der fri entre og da lodsedlen koster 100 kroner stykket er den reele pris blot 20 kroner. Med denne lodseddel er det mulighed for at vinde en bil, en cykel, 4 hjul, en robotstøvsuger og meget mere. Er vi rigtig heldige kan vi også vinde en Skivetrøje ;-)

Vi håber at en kan køre hjem i egen bil eller på egen cykel.

Det vigtigste er dog at spillerne spiller en ny fantastisk kamp og tager de to point, for det er netop derfor vi tager til Skive på en højhellig søndag aften. Sammen er vi stærke og med den rigtige indstilling og den rigtige opbakning skal vi nok tage den 7.sejr i træk.