Derfor bør sæsonen være slut


Derfor bør sæsonen være slut nu.

Coronavirusen Covid-19 hærger i Danmark og i resten af verden og intet er mindre vigtigt end sport lige nu. Alligevel gættes der på livet løs hvad der skal ske fremover. Der skrives om det ene scenarie efter det andet, men uanset hvad vi vælger vil det være uretfærdigt for det ene eller det andet hold. TMT Red Support ville elske at komme tilbage i hallerne og bakke drengene op i de tre sidste kampe, men vi besidder også sund fornuft og fraråder at der spilles flere kampe på denne side af sommerferien.

Den største smittefare kommer fra hænderne, og hænderne bruges jo meget af håndboldspillere. Der bruges samme bold, der tackles og der gives highfive med hænderne, så spillerne er meget udsatte. Hvis håndboldspillere skal i kamp efter 3-4 uger uden haltræning vil risikoen for skader også være alt for stor, så også derfor er det en dårlig ide at spille sæsonen færdig.

Et kig i tabellen viser også at TMS Ringsted rykker op med 95% sikkerhed. TM Tønder der ligger nummer 9 er også 95% sikre da både Odense HEI og Odder skal hente 4 point på os. Ydermere skal Odense og Odder spille mod hinanden, så det er ikke sandsynligt at de alle henter os. Med andre ord har alle hold fra nummer 1 til nummer 9 intet at spille om, ligesom Roskilde og vel også FIF heller ikke har noget at spille for. Mange hold vil derfor spille halvhjertet hvis sæsonen genstartes og det er heller ikke fair for de hold der reelt har noget at kæmpe for. Det er naturligvis ærgerligt for Odder der bliver sorteper hvis sæsonen slutter nu, efter 23 runder. Pokalkampen mod SønderjyskE bør naturligvis også udsættes, så må 6. og 7. runde bare spilles inden for kort tid til august.

Covid-19 Pandamien ER det vigtigste lige nu, så lad os nu hjælpe hinanden med at få denne virus udrydet, så må sport komme i anden række.