Der har været en sand udrensning i TMT


TMT siger farvel til et par håndfulde.

Foto: Torben Lund.

Torben Petersen, Runs Schrøder, Emil Tellerup, Christian Bonefeld, Oliver Eggert, Kristian Stoklund, Mathias Jørgensen, Nikolej Enderleit, Lasse Boeriths og Emil Bergholt. Fælles for disse spillere er at de har været igennem en udvikling i TM Tønder og i dag spiller i den danske liga.

Næste spiller i den række er Lasse Nikolajsen der nu stopper i TM Tønder efter to sæsoner for at tørne ud for Erik Veje og Århus håndbold. Også for Lasse en ganske naturlig udvikling og herfra skal lyde et stort held og lykke til Lasse.

Jeppe Jonasson fik to år og Alexander Hansen et enkelt år i TM Tønder trøjen og begge har valgt at søge hjemad og spille for HØJ Håndbold. Jeppe formåede aldrig helt at kunne træne så hårdt at han kunne ramme topformen, men en dygtig forsvarsstyrmand, det var han. Alexander bliver savnet i TMT. Han var en fantastisk håndboldspiller, men kæresten skulle til Sjælland og studere og så måtte han jo følge med. Held og lykke til begge.

Jimmi Elmgaard og formiddagstræning var nok ikke nogen god coctail. Jimmi har haft en fornem karriere i TMT og rykker nu teltpælene op og forlader sønderjylland. Vi skylder Jimmi en stor tak for at være med til at sætte Tønder på håndboldlandkortet og ønsker ham held og lykke med et nyt liv, formentlig uden tophåndbold.

Christian Trans har om nogen udtjent sin værnepligt i TMT og da både klub og spiller øjensynligt ville prøve noget andet blev Odense næste destination for keeperen. Christian har især vist højt niveau når der for alvor var noget på spil og vi ønsker ham held og lykke.

Jacob Lyck og Nikolai Keller kom fra Sønderjyske og efter to sæsoner har de ikke rykket sig fra bænken til banen. Derfor er det naturligt for dem at prøve noget andet. Begge bliver dog i 1.division for henholdsvis Grindsted og Odense. Held og lykke til begge.

Ulrik Eggert har også udtjent sin værnepligt og han har spillet masser af store kampe for TMT. En klog spiller som vi kommer til at savne med sine finurlige scoringer. Vi ved ikke hvor karrieren fortsætter, men håber at Ulrik får succes hvor end han havner. Held og lykke.

Felix Kasch formåede aldrig at ramme topformen i TMT grundet noget sygdom og det var synd, for han kunne være blevet en fantastisk håndbildspiller. Med sin udstråling og skudkraft tryllebandt han os dog ofte og han vil blive savnet i hallen. Hvorend du havner så held og lykke fremover.

Niclas Simonsen var her to år, men spillede ikke det sidste år grundet skade i armen. Det var derfor naturligt at kontrakten ikke blev forlænget og hvorend Niclas snører sine næste sko så håber vi det bedste for ham og ønsker ham held og lykke fremover.