Det bliver et ungt, men fedt hold.

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund.

Vi kigger 5 år tilbage og husker sidst da TMT byggede et nyt ungt hold op. Teller, Trans, Pape, Bone, Boysen, Elmgaard. Olsen, Ulrik, Schrøder, Mathias Jørgensen og Ricky Lyngsøe var blandt de bærende krafter på Claus Lyngsøe's hold. Det var dog ikke helt nok og i løbet af sæsonen forstærkede man holdet med Stoklund, Oliver og Rolf Ravn, der skulle vise sig at blive store profiler på holdet.

Nu prøver vi så igen helt forfra og det skal blive spændende at se det nye hold i auktion, men hvordan ser holdet egentlig ud nu her, det har vi prøvet at kigge på.

Målmænd: På målmandsposten har TMT egentlig altid været godt besat. I næste sæson kan vi dog se frem til det måske stærkeste og mest talentfulde målmandspar i klubbens historie. Simon Egtved kom midt i sæsonen og det er jo ikke det nemmeste for en keeper. Alligevel viste han sig flot frem og var i en periode førstevalg mellem stængerne. I kommende sæson får han helt andre forudsætninger og kan ende med at blive en mur i målet. Jonas Wilde har jeg set til en træning og han imponerede med flot keeperspil den dag. Ligner en kommende bundesligakeeper når han er blevet udviklet i TMT.

Venstrefløj: Vi kender allerede Jesper Redlefsen og hans instinkt for at vinde kampe og han bliver også vigtig i næste sæson. Mikkel Ebeling kommer med bundesligaerfaring og fart i benene og han kan godt blive en profil i TMT. Kasper Fey Pedersen kommer fra egne rækker og er et ubeskrevet blad på dette niveau. Han er dog et kæmpe talent der ikke må afskrives.

Højrefløj: Thomas Clausen har været med et par år uden at det helt store gennembrud er kommet. Han bliver den rutinerede på sin plads og skal give den gas i år, så skal gennembruddet nok komme. Kasper Lydiksen er en sindsyg spændende spiller fra egne rækker, der med fart i benene og en træfsikkerhed uden lige har alt det der skal til for at blive en spændende profil i TMT.

Stregspiller: Lars Kooij kom midt i sæsonen og ville så gerne vise sig frem, men lykkedes ikke rigtig. Der er dog ingen tvivl om at vi her har et stregtalent der også står godt i forsvaret. Nu kan han starte op på lige fod med de andre og få lært hvordan håndbold spilles i Danmark. Han bliver en stor profil i TMT. Theis Horn Rasmussen er Færøsk landsholdspiller der er omskolet fra bagspiller til streg. Hans niveau kender vi ikke helt endnu, men han har en god størelse, så ham skal Jan nok få udviklet. Spændende makkerpar med gode evner i forsvaret.

Venstre Back: På backen finder vi Niclas Buch Christiansen der kan spille alle bagpladser, men nok kommer til at spille venstre back. Med 103 mål for Roskilde fik han vist sit værd i forrige sæson. Rasmus Clausen kommer fra egne rækker og han har allerede spillet nogle kampe med herrerne, og er utroglig stærk i det direkte spil mod sin modstander.

Højre Back: Umiddelbart er Benjamin Holm eneste højre back lige nu. Han bliver omdrejningspunktet på holdet og kan sagtens spille 60 minutter hver gang. Alternativt har vi højrehåndede til pladsen ligesom begge højre fløje kan sættes ind på backen. Benjamin bliver det klare førstevalg og må om nogen ikke blive skadet.

Playmaker: Casper Madsen har fået sit store gennembrud på holdet. Han kan både score mål og har et fantastisk blik for spillet. Han bliver holdets omdrejningspunk i næste sæson. Anders Sell kommer også til at spille meget på pladsen. Han er et lysende talent og kan også sættes ind på venstre back, ligesom han kan dække alle pladser i fireblokken.

Hermed har vi en trup på 14 mand og det er lige lidt nok og der skal nok fyldes op med endnu et par bagspillere inden truppen er komplet. Det der mangler er naturligvis lidt rutine, da holdet er meget ungt. Vi venter med spænding og ser hvad der kommer, men der er ingen tvivl om at vi glæder os til sæsonen starter (med publikum naturligvis), for tegningen til et rigtigt fedt hold er der.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk