TMT, det lokale hold

Af Kim Møller, Foto: Torben Lund.

TM Tønder bliver i næste sæson mere lokalt end nogen sinde, og ser vi længere ud i fremtiden stopper det ikke nødvendigvis her. Mindst seks spillere i næste sæsons trup har således spillet ungdomshåndbold i TM Tønder.

  • Jesper Redlefsen og Kasper Fey  (Venstre fløje)
  • Thomas Clausen og Kasper Lydiksen (Højre fløje)
  • Caper Madsen og Rasmus Clausen  (Bagspillere)

Er alle på kontrakter i TMT i næste sæson. Læg dertil Lars Muus (stregspiller) som vel også er på kontrakt næste sæson, så er vi oppe på syv, og det kunne sagtens have været flere. Kigger vi på spillere fra egne rækker så finder vi flere spillere der kan se frem til at blive kontraktspillere i TMT.

Rasmus Mathiesen vendte sidst i sæsonen tilbage efter en meget langvarig skade. Han er bestemt en spiller der skal holdes øje med. Kommer han op i fulde omdrejninger igen kan han godt blive en fremtidens mand på stregen.

Malthe Schnoor fik i denne sæson prøvet kræfter med 1.division. Han er dog stadig ungdomspiller og skal selvfølgelig stadig spille der, selvom han bestemt var klar til at tage skridtet allerede.

Morten Jørgensen er et kæmpe talent på venstre back og han ville have passet perfekt ind på det her hold. Man skal dog ville ofre alt hvis man vil spille elitehåndbold. Er man ikke klar til det så har vi heldigvis også et 3.divisionshold.

Rasmus Jacobsen er en finurlig og hurtig fløj der kan spille i begge sider. Han skal udvikles i 3.division men kan fremadrettet sagtens blive en profil på herreniveau.

Emil Mathiassen er en klog målmand der læser spillet rigtigt godt. Han kan godt tænkes at få en så stor sæson i 3.division at han får en kontrakt om et år, måske allerede i løbet af sæsonen, hvis behovet skulle opstå.

Rasmus Mose har også et år mere i ungdomsregi. Han skal ud og tage et stort ansvar på U19 i år og han bliver spændende at følge.

Ovennævnte er de mest oplagte som vi ser det lige nu. Andre kan udvikle sig på andetholdet i år og banke på og så er der de mange nyoprykkede U19 spillere, hvor især flere af de venstrehåndede ser særdeles spændende ud. Det bliver aldeles interesant af følge både U19 drengene og 3.divisionsholdet i kommende sæson.

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk