Beretning sæson 2019-2020 også kaldet corona sæsonen.

Det er svært at skrive en beretning så lang tid efter en pludselig sæsonslut, som nogen klubber elskede og andre bestemt hadede. Her tænker jeg specielt på Odder, der fik det på den hårde måde og blev nedrykket – et eller andet sted kunne det også have været os, tænk hvis coronaen var kommet 2 måneder før.

Da jeg sådan sad og tænkte, ja det sker sommetider smiley prøvede jeg at skrive en række stikord

  • Træner Torben Sørensen
  • Under nedrykningsstregen
  • Stort nederlag i Maribo
  • Ny træner Jan Paulsen
  • En del sejre
  • Over nedrykningsstregen
  • Ja, det er store ord og sætninger

Mange ting er sagt og skrevet i den sæson, vi afslutter i aften med generalforsamling. Jeg vil prøve at trække nogle ting frem som kendetegner Red Support, nemlig det gode humør, vedholdende støtte af vores allesammens hold TM Tønder og gode oplevelser.

Ja, vi tabte mange kampe i den netop overståede sæson, men vi har aldrig været så mange medlemmer. Vi måtte ud og få lavet ekstra medlemskort fordi vi blev over 200 betalende medlemmer – flot.

Som vi kan se i regnskabet fulgte vi holdet i tykt og tyndt, der var folk med til alle kampe, vi trommede og sang - i Odense så meget, at der var en der bad os dæmpe os lidt – hvad sker der så hæ hæ, vi skruer da lige en tand op for lyden – men lige lidt hjalp det, vi lå under nedrykningsstegen.

Klubben så ingen anden udvej end at sige farvel og tak til Torben Sørensen, jeg vil også her gerne sige tak for alt Torben og held og lykke i dit nye job i Middelfart.

Derefter blev Jan Paulsen ansat og mange sejre senere, lå vi lunt i svinget, heldigvis og da coronaen lukkede turneringen var vi stadig et 1. div hold.

Undervejs holdt vi også fest, Åse havde vundet en middag for 20 personer, den gave forærede hun fanklubben og vupti var der banket en fest ned, som opvarmning til en hjemmekamp – tak Åse.

Da vi spillede i Roskilde, var vi lige et smut forbi museet Ragnarock. De havde en speciel Gasolin udstilling, god weekend 2 point og en masse godt musik.

Så var der lige turen til Ajax, der endte med nul point, en parkeringsbøde og en fed tivolitur.

I januar skulle vi så over og se håndbold fra øverste hylde, nemlig til Malmø og se EM i herrehåndbold, ikke en festaften. Danmark tabte som bekendt, men en dejlig tur med 50 andre håndboldinteresserede.

Som optakt til den nye sæson blev der indkøbt nye trommer. De fungerer ikke helt efter hensigten endnu, men det skal vi nok få hen. Samtidig har Flæske og jeg været i studiet og indspille et par sange, helt nøjagtigt tre som det så er meningen at DJ'en også vil spille undervejs i kampene.


Tak for en sæson hvor vi har haft mange oplevelser sammen, nu håber jeg bare, at den kommende, der starter lige om lidt bliver spillet til ende.

Tak til bestyrelsen for jeres gode og store arbejde. Normalt fremhæver jeg ingen, for ingen er bedre end holdet, men jeg synes altså vores facebook/hjemmeside bare spiller, med resultater, tilbageblik osv – flot arbejde.

Det var alt fra formanden lige nu.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk