Gode momenter mod SønderjyskE

Af Kim Møller, foto: Flemming Andersen/TMT.

Efter at have trænet i 4 uger kan man ikke forvente at alting bare sidder i skabet allerede, og derfor var forventningerne heller ikke kæmpestore før kampen mod SønderjyskE. Gæsterne havde trods alt trænet i seks uger og så er de bare mere rutinerede og fysisk stærkere end vi er. Det er jo forskellen på ligaen og 1.division.

SønderjyskE udnyttede alle fejl og kom foran 1-6. Herefter viste det unge TMT hold først og fremmest en flot moral, men de viste også hvad vi har i vente, da de hentede SønderjyskEs forspring og kom på 11-12 kort før pausen.

De første 15 minutter af 2.halvleg viste gæsterne så hvad deres fans har i vente. Der spillede de bare rigtigt godt og vandt en periode med 13-2. Igen viste TMT at de periodevis spiller godt håndbold og spillede lige op med gæsterne de sidste små 15 minutter.

Det ser slet ikke så skidt ud endda. De gode perioder skal nok blive længere og bedre med tiden og så skal vi jo ikke møde hold af SønderjyskEs kaliber i 1.division. Vi er i TMT Red support positive omkring kommende sæson. Giv spillerne lidt mere tid, så bliver det rigtigt godt i 1.division.

TM Tønder spiller mod REHH i Ribe på fredag klokken 16.00. Dette falder dog sammen med vores generalforsamling så der kommer ikke noget kampreferat fra den kamp.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk