Red Supports kasserer kradser penge ind til TMT

Coronakrisen sætter sine spor i de danske håndboldklubber og mange har solgt virtuelle støttebilletter, støttearmbånd, støttetshirts etc. Det har TM Tønder Håndbold ikke gjort, men til gengæld har vi støtteforeningen som er startet op af vores kasserer Alllan Mattesen Jacobsen, der desuden også er formand for TMT Støtteforening.

Lige præcis i disse tider er det vigtigt at støtte TM Tønder Håndbold og det kan altså gøres via støtteforeningen for 250 kroner pr.støttebevis. Indtil nu er beløbet på 25.000 kroner, men det må gerne være meget større, omend det er et flot beløb.

Allan Mattesen Jacobsen siger således til JyskeVestkysten: - Jeg tror, at folk er bevidste om, at her i coronakrisen så er det vigtigt at støtte op omkring det lokale, så man bibeholder det. Det er jeg rimelig overbevist om. Jeg synes, det har været en fin opbakning. Vi har jo mødt folk online. Vi har jo ikke mødt folk face to face nede i hallen.

Læs hele artiklen fra JyskeVestkysten her:

Køber du støttebevis(er) før 3.runde af den nye sæson har du i øvrigt mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor du skal gætte hvor mange mål TMT scorer i sæson 20/21. Ved hver hjemmekamp vil der desuden blive trukket lod mellem støttebeviserne og der vil være en præmie til den heldige.

Støttebeviser kan købes hos Allan Mattesen Jacobsen på mobil 51293350. Oplysning om navn, adresse, mail, tlfnr. og øvrige oplysninger må du meget gerne sende/scanne til Allan Mattesen Jacobsen på mail: allan@mattesen.eu
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk