Der bliver desværre ingen udekampe i den kommende tid.

Covid-19 har aldrig været værre i Tønder kommune end netop nu, men heldigvis har vi ikke hørt om tilfælde fra Tønderhallerne. TMT gør et stort arbejde for at alle regler overholdes og man kan trygt gå til håndbold i Tønderhal 2. Vi kan dog ikke på nogen måde være tilfredse med at udebanetilskuere kommer ind i hallen, da dette vil øge risikoen.

Derfor SKAL vi også respektere at vore modstandere har det på samme måde. Næste udebanekamp er i Grindsted, der helt lukker for tilskuere til kampen den 10.oktober. Grindsted skriver således: - Det er udelukkende de to 2 hold samt deres trænere/holdledere, dommere, personer der bestyrer dommerbordet samt udeholdets chauffører, der må være i hallen. Det siger således sig selv at der ikke bliver nogen tur til Grindsted.

Er der nogle modstandere der inviterer os, mener at de godt kan styre at have udebanefans, vil vi i bestyrelsen tage det op og komme med en udmelding, men forvent ikke nogle ture i 2020, det er der desværre intet der tyder på.

Netop udebaneture er en af de sociale ting vi er stolte af i TMT Red Support, og vi er frygtelig kede af at vi ikke kan komme afsted. Vi vil i bestyrelsen snarest prøve at finde på andre sociale ture, men som situationen er lige nu, må dette også vente. TMT Red Support sparer naturligvis penge når vi ikke er afsted, og det skal naturligvis komme vores medlemmer tilgode. Når alt igen bliver normalt, og det skal nok blive godt igen, så vil vi se på om vi kan lave nogle gratis ture for medlemmerne, samt andre tiltag. Men indtil videre må vi alle bevare tålmodigheden og nøjes med hjemmekampene.

HUSK!!! Vi skal alle gøre vores for at få Coronaen ud at Tønder kommune, så husk nu:

  • God håndhygiejne, sprit hænder hele tiden
  • Brug nu mundbind, så slemt er det heller ikke
  • Host/nys i ærmet, vi ser desværre stadig folk der hoster ud i det fri
  • Bliv nu hjemme hvis du er syg

Det er vigtigt det her, sammen er vi stærke, hver for sig skal vi løse problemet Covid-19.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk