TSØ har også haft en dårlig sæsonstart.

Før sæsonstart var Team Sydhavsøerne blandt oprykningsfavoritterne. Det er der ikke noget mærkeligt i, for det har de været de sidste 10 år. En enkelt gang var det også ved at lykkes, men her tabte man den afgørende kamp hjemme mod Lemvig. Ellers har de kontinuerligt intaget pladserne 4-6 når sæsonen er slut. For et par år siden blev de nummer tre, men tabte begge kvalkampe til TM Tønder.

Sæsonstarten for TSØ har ikke været prangende. Tre udekampe har blot givet to point, mod oprykkerne fra SUS Nyborg. Nederlagene i Fredeikshavn og Otterup vidner om en oprykningskandidat der ikke fungerer. Derfor er Team Sydhavsøerne også et spiseligt hold, især på udebane.

Nu skal man ikke tage fejl af de indbyrdes opgør mellem TMT og TSØ. Disse kampe har deres eget liv, med 0-11 kampen som den vildeste. Der har ofte været overraskelser i kampene mellem disse to hold, og det kan også ske i dag.

Vi skal også huske at TM Tønder har tabt de seneste tre kampe, hvor især hjemmekampen mod HEI gjorde ondt. Derfor er TSØ da også klare favoritter og vore drenge kan spille uden det store pres på skuldrene. Mavefornemmelsen siger dog at TSØ endnu engang må rejse hjem fra Jylland uden point. Spændende bliver det og vi forventer en tæt kamp.

Publikum skal lave en god kulisse, selvom vi ikke bliver så mange, for så kan alt ske. Det er også på tide at fru fortuna sender lidt held vores vej. Kampen skal dømmes af Malene Lythje og Rasmus Pedersen, så det er også vigtigt at spillerne ikke lader sig påvirke af de fejlkendelser der helt sikkert vil komme.

Kampen spilles i dag klokken 15.00 - Sammen er vi stærke.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk